Autolider Helsinki

VAHINKOTARKASTUS

OLEMME KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ KORJAAMOKETJU.

Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten asionti kanssamme sujuu jouheasti. Mikäli vahinkoilmoitus on tehtynä ja vahinkonumero tiedossa maksatte vain omavastuun ja me hoidamme loput.

Vahinkotarkastus ja vakuutusyhtiöt

Korjaamossamme tehdään korjausten lisäksi myös vahinkotarkastuksia. Koulutettu henkilökuntamme laatii kustannuslaskelman ja raportin toimitamme suoraan vakuutusyhtiöön.

Vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön vaivatta

Autamme sinua myös tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiötä varten. Vahinkotarkastuksen voi tulla tekemään meille ja samalla voidaan varata aika korjaukseen. Toimistossamme on tarjolla kahvia jota voit nauttia samalla kun laitetaan autosi vahingon paperit kuntoon. Soita meille niin sovitaan aika autosi vahinkotarkastukselle ja laitetaan samalla paperit ja byrokratia kuntoon helposti ja vaivatta.

Toimintaohjeita vahingon sattuessa.

Vastapuolen ollessa aiheuttaja

  • Epäselvissä vahingoissa kutsu poliisi vahinkopaikalle.
  • Merkitse itsellesi muistiin vastapuolen tiedot, rekisterinumero, vahinkopäivä, vastapuolen vakuutusyhtiö sekä todistajat.
  • Huolehdi, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä ja jos mahdollista niin pyydä itsellesi kopio.
  • Kaikissa tapauksissa tarkastamme autosi korjaamollamme. Sinun ei tarvitse tarkastuttaa sitä vakuutusyhtiösi tarkastusasemalla.
  • Mikäli tarvitset sijaisautoa korjauksen ajaksi, järjestämme auton toimipisteelle tuodessasi auton korjaukseen.

Kun olet itse aiheuttaja

  • Voit olla yhteydessä toimipisteeseemme sähköisesti verkkopalvelussamme ja lähettää kuvat vahingosta AD-Autolider tai varata ajan vahinkotarkastukseen

Muut PALVELUT Espoosa

Rengasmyynti tarjoaa laajan valikoiman merkkirenkaita ja vanteita takuulla reiluun hintaan!

Löydät joka budjettiin sopivat laadukkaat kesä- ja talvirenkaat helposti valintatyökalullamme. Autamme mielellämme, mikäli tarvitset apua valinnassasi – lähetä meille vain tarjouspyyntö.